معرفی رودبارقصران 1391/10/01  -   19:49:26
رودبارقصران سرزمین زیبا با بستری مناسب جهت سرمایه گذاری درگردشگری

در شمال شرقی استان تهران در دل سلسله جبال البرز، منطقه ای تاریخی با طبیعتی  زیبا وجوددارد که آن را امروزه شمیران می نامند این ناحیه در گذشته خود قسمتی از قصران تاریخی بود که هم اکنون بخش رودبارقصران خود میراث دار آن سرزمین کهن( به جهت آداب و سنن و گویش) است.

مساحت شهرستان شميران در حدود1111 کيلومترمربع و9 /5 درصد مساحت استان تهران است. از اين مساحت حدود 60 کيلومتر مربع مربوط به " شهرشميران " (منطقه يک و بخشی از منطقه2 غرب منطقه چهارشهرداري تهران بزرگ) ، حدود 600 کيلومتر مربع مساحت بخش لواسان و حدود 500 کيلومتر مربع مساحت بخش رودبارقصران است.

بخش رودبارقصران : سرزميني با کوه هاي بلند و دره هاي ژرف که واژه قصران براي آن اسمي با مسماست. شهر اوشان فشم وميگون که با مساحت تقريبي 103 کيلومترمربع،در سال 1334 به صورت شهر درآمد، در دل بخش رودبار قصران ، در يك دره طويل جاي گرفته كه خود از سه محل متمايز با نامهاي ، اوشان، فشم وميگون ، با محلهاي متعدد و بافتهاي ويژه شكل گرفته است.

درحال حاضر منطقه رودبارقصران  داراي 18روستا مي باشد که اسامي آن هابه اين شرح است : آبنيک - آهار -امامه- امين آباد - ايگل - باغ گل - جيرود - حاجي آباد -  روته- زردبند- درود - رودک- زايگان پس قلعه- زردبند -  گرمابدر- کلوگان- لالان  و...

مسير هاي دستيابي به بخش رودبارقصران وشهراوشان، فشم وميگون عبارتند از:

الف - شميران(شمال تهران) ، اين مسير عبارت است از: ميدان قدس- خيابان دزا شيب - بزرگراه ازگل- جاده لشگرك- سه راه گردنه قوچك - ميدان لشگرك -رودبار قصران.  -  شهر اوشان، فشم و ميگون

ب - شرق تهران. اين مسير عبارت است از: فلكه چهارم تهرانپارس - فلكه استخر- سه راه گردنه قوچك - ميدان لشگرك- رودبار قصران- شهر اوشان، فشم و ميگون

(قاسم کیارستمی)

نظرات (0) بازدیدها  (2697)