۱۳۹۶/۰۲/۰۲
برگزاری اردوی زیارتی سیاحتی با همت فرهنگسرای اوشان

معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری اوشان فشم میگون به همت فرهنگسرای اوشان برگزار نموده است.

اولین اردوی زیارحتی سیاحتی سال 1396 به شهر مقدس قم

با توجه به استقبال و درخواست شهروندان محترم در خصوص برگزاری اردوهای متعدد، فرهنگسرای اوشان همانند سنوات گذشته اقدام به برپایی اردوهای زیارتی، سیاحتی نموده است.

لازم بذکر است فرهنگسرای سپهر اوشان در سالهای گذشته با حمایت شهردار، معاونین شهرداری و بخصوص اعضای شورای دوره چهارم اسلامی شهر اوشان فشم میگون جهت رفاه حال همشهریان عزیز اقدام به برگزاری اردوهای مختلف در طول سال نموده که به لطف خداوند متعال با رضایتنمندی مردم مواجه شده است.

بنا به همین دلایل این بار نیز به حمایت تمام مسئولین مربوطه بخصوص اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار محترم  اقدام به برگزاری اولین اردوی زیارتی سیاحتی در سال 1396 به شهر مقدس قم و جمکران نمودند که در این اردو علاوه بر حضور پررنگ شهروندان از اهالی روستاهای اطراف بخصوص روستای زیبای حاجی آباد و همچنین هنرجویان فرهنگسرا شرکت نمودند تا این سفر رنگ و بوی بخصوص بخود ببیند.