۱۳۹۶/۰۲/۰۲
فتحی مسئول كمیته اطلاع رسانی وتبلیغات ستاد انتخابات شهرستان شمیرانات گفت: مهلت دریافت اطلاعات خبرنگاران به مدت ده روز تامورخ 13/2/96می باشد.

مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات شهرستان شمیرانات با اعلام مدارک لازم جهت صدور کارت ویژه پوشش اخبار روز انتخابات گفت: با عنایت به مصوبات کمیته اطلاع رسانی وتبلیغات ستاد انتخابات استان تهران اصحاب ورسانه شهرستان شمیرانات که قصد پوشش خبری و تصویری  روز انتخابات را دارند باید مدارک لازم را ظرف 10 روز به کمیته اطلاع رسانی وتبلیغات ستاد انتخابات شهرستان شمیرانات تحویل دهند.
وی افزود: به منظور حفظ جایگاه خبرنگاران وعدم برخورد قانونی با فعالیت آنها  در روز انتخابات لازم است اصحاب رسانه همکاری و تعامل مطلوب در این راستا را با کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جهت دریافت کارت داشته باشند.
 سرپرست روابط عمومی فرمانداری شمیرانات گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه باید ظرف 10 روز مدارک مورد نیاز شامل: 2 قطعه عکس، کپی تمام صفحات شناسنامه، کپی کارت ملی و معرفی نامه از رسانه مربوطه را به کمیته اطلاع رسانی وتبلیغات ستاد انتخابات شهرستان شمیرانات تحویل دهند تا نسبت به صدور کارت آنها توسط کمیته اطلاع رسانی وتبلیغات استان تهران اقدام شود.
وی در پایان افزود:شماره تلفن 23552104-23552105 جهت هماهنگی های بیشتر اعلام شده است.

*برگرفته از سایت فرمانداری شهرستان شمیرانات*