۱۳۹۶/۰۸/۲۳
اقدام شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون جهت جمع آوری كمك های مردمی به زلزله زدگان غرب كشور

در پی حادثه بسیار غم انگیز زمین لرزه در غرب کشور که به جان باختن و زخمی شدن جمعی از هموطنان منجر گردید، موجب تأثر همگانی و اندوه فراوان شد و سیلاب اشک بر رخسار بسیاری جاری ساخت. اما سوای تلخی و مصائب این حادثه جانسوز، خلق لحظه های زیبایی که منجر به همراهی و همدلی تمام مردم کشور برای کمک به این حادثه می شود، زیبا و ستودنی است.

شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون ضمن عرض تسلیت به خانواده قربانیان این حادثه و مردم عزیز کشورمان، در نظر دارد کمک های نقدی و غیر نقدی شهروندان گرامی را جمع آوری و بطور مستقیم در محل حادثه توزیع نماید.

میادین اصلی شهر با خودروهایی در این خصوص آماده دریافت کمک های انسان دوستانه شما می باشد.

جمع آوری کمک های مردمی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) رودبارقصران و لواسان

آدرس: زردبند ، کوچه بنفشه  ـ  تلفن گویا : 26532391 ـ 26532388