۱۳۹۶/۱۰/۲۰
جلسه هم اندیشی شورای اسلامی شهر و شهرداری با اداره برق منطقه

جلسه هم اندیشی شورای اسلامی شهر و شهرداری اوشان، فشم، میگون با اداره برق منطقه رودبارقصران و لواسانات با حضور حاتمی نایب رئیس شورا، مهندس خانی و صالحی از اعضای شورای اسلامی شهر، دکتر کرمزاده شهردار اوشان، فشم، میگون، مهندس مهاجر معاونت عمران شهرداری، مهندس شریعتی رئیس اداره برق رودبارقصران و لواسان، آقا محمدی رئیس اداره برق رودبارقصران و خانم شیرکوند معاونت امور مهندسی برق لواسانات در دفتر شهردار برگزار گردید.

دراین جلسه پیرامون  بهبود خدمات رسانی و تسریع درامور، جابجایی تیر برق ها و روشنایی معابر اصلی و فرعی محدوده شهری و همچنین اجرای 15 طرح روشنایی در سال آتی به بحث و گفتگو پرداختند.

دکتر کرمزاده ضمن تشکر از تعامل بین ادارات منطقه در راستای خدمت رسانی بهتر و مطلوب تر به مردم، انجام پروژه های بـرق رسانی و روشنایی معابر که نیازمند اقدامـات لازم می باشد و از مطالبات بحق شهروندان است را خواستار شد.