۱۳۹۷/۰۲/۳۰
فرماندار شهرستان شمیرانات در همایش شهرداران شهرهای استان تهران
دکتر شهریور: سرانه فضای ورزشی در منطقه یک تهران ۲۱ سانتی متر است

دکتر شهریور فرماندار شهرستان شمیرانات در همایش شهرداران شهرهای استان تهران گفت: سرانه فضای ورزشی در منطقه یک تهران ۲۱ سانتی متر است.

دکتر شهریور فرماندار شهرستان شمیرانات در همایش شهرداران  شهرهای استان تهران گفت: با ساخت و سازهای انجام شده در منطقه یک تهران در حال حاضر سرانه فضای ورزشی به ازای هر فرد ۲۱ سانتی متر است.

دکتر شهریور تصریح کرد: با ساخت و سازهای غیرمجاز و نداشتن برنامه مناسب برای اجرای برنامه های شاد و اثر بخش شهر را برای شهروندان به دور از آرامش و آسایش رقم زدیم و عملا سرمایه اجتماعی انسانی معنا محور و شهر معناساز را نادیده گرفتیم.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری که نتواند شهری شاد، پرنشاط و شاداب را برای شهروندان رقم بزند باید از چرخه مدیریت شهری دور شود و باید شهرداران به سمت و سوی ایجاد فضایی نشاط آور برای شهروندان حرکت کنند.