پنج‌شنبه, 3 خرداد 1397
عنوان : شهرداری اوشان، فشم، میگون میزبان شهرداران شهرهای استان تهران
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶

اولین همایش شهرداران شهرهای استان تهران در سال97 و در آستانه ماه مبارک رمضان به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان ، فشم ، میگون در هتل جهانگردی میگون برگزار گردید.

در این نشست دکتر محسنی رئیس شورای اسلامی شهر و کرمزاده شهردار اوشان، فشم، میگون ضمن عرض خیرمقدم و تبریک حلول ماه مبارک رمضان، برگزاری این گونه نشست ها را مایه همدلی و هماهنگی بین شهرداران و مسئولین دانسته و با طرح برخی از مشکلات شهر، از اقدامات و طرح های پیشنهادی استقبال و اظهار امیدواری کردند.

این برنامه با حضور دکتر تواهن معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، سلیمانی راد سرپرست اداره کل امور شهر و شوراها، خراسانی سرپرست اداره کل فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک ، گودرزی مدیر کل امنیتی و همچنین دکتر شهریور فرماندار شهرستان شمیرانات، حجت الاسلام والمسلمین حسنی امام جمعه رودبارقصران، اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون، صبایی بخشدار رودبارقصران، شهرداران شهرهای استان تهران و تنی چند از مسئولین و کارشناسان صورت پذیرفت که ضمن سخنرانی مسئولین و استماع سخنان حاضرین، به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.

خانم دهنادی مشاور وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران نیز در این نشست به ایراد سخن پرداخت.

پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی شهرداری اوشان،فشم،میگون

DOURAN Portal V4.0.0.0