شنبه, 30 تير 1397
عنوان : ن وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسطرُونَ
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۴

روز قلم، روز بزرگداشت فرهنگ و هنر است، روز قلم روزیست که بار دیگر ارزش های علمی، فرهنگی و هنری کشورمان را به خاطر آورده، و به بهانه ی آن یادی می کنیم از اساتید فرهیخته ی کشورمان و جامعه ی اهل قلم که  وجودشان موجب، توسعه و پیشرفت جنبه های مختلفی از فرهنگ و هنر این مرز و بوم شده است.

ارزش و کرامت قلم بسیار بالاتر از آن است که برای بزرگداشت آن و صاحبانش به اختصاص دادن روزی در تقویم به آن بسنده کنیم. این ساده ترین شعار برای تجلیل از مقام قلم و ارباب قلم است. نماد روز قلم برای تجلیل و پیشرفت نویسندگان و نوشته ها، فقط یک تلنگر است. در این روز با گرامی داشت یاد و خاطره اهالی قلم و تجلیل از آثار ایشان، شاید بتوانیم گوشه ای از زحمات طاقت فرسای آنان را قدردان باشیم.

در صفحات تقویم، چهاردهم تیرماه با عنوان «روز قلم» به خود جلوه ای دیگر بخشیده است. این روز را به تمامی فرهیختگان و اهل قلم تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی شهرداری

و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون