شنبه, 30 تير 1397
عنوان : 14تیرماه، روز شهرداری و دهیاری
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۴

شهرداري  ها و دهياري ها با توجه به وظایفي كه مطابق قانون براي سازماندهي امور مختلف شهرها و روستاها برعهده دارند ، داراي جايگاه وي‍‍ژه اي در سطح مديريت شهري و روستائي ، عموم شهروندان ، افكار عمومي ، نخبگان و  صاحب نظران و رسانه ها هستند و مجموعه فعاليت ها و تشكيلات شهرداري ها و دهياري ها به دليل ارتباط با زندگي روزمره تمامي شهروندان به طور منحصر به فردي در سطح جامعه مطرح است و شايد از اين حيث دستگاهي نظير آنها  وجود نداشته باشد.

خادمين مردم در شهرداري ها و دهياري ها شبانه روز در حال فعاليتند تا از طريق برنامه ريزي و اجراي اقدامات جديد، شهرها و روستاها را مناسب زندگي و كار مردم نمايند.
14  تيرماه تحت عنوان «روز شهرداري و دهياري» از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و درج اين روز در سالنامه‌ رسمي كشور، شيوه نامه نكوداشت روز شهرداري و دهياري می باشد.

روز شهرداري و دهياري را به تمامی  دست اندرکاران مدیریت شهری و روستایی که با خدمت خالصانه، بی منت وشبانه روزی قدمی در جهت رفاه حال مردم و شهروندان بر می دارند تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

روابط عمومی شهرداری

و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون