شنبه, 30 تير 1397
عنوان : ساعت كار ادارات مستقر در استان تهران تا پایان تیرماه جاری اعلام شد
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶

استانداری تهران اعلام کرد تا پایان تیرماه جاری، ساعت كاری دستگاه‌ها و ادارات در شهر تهران از ۶ تا ۱۴ و در شهرستان‌های استان تهران از ٦.٣٠ تا ١٣.٣٠ تعيين شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون و به نقل از پايگاه اطلاع رساني استانداري تهران، براساس ابلاغیه صادره از سوی مهندس مقیمی استاندار تهران، با توجه به ضرورت مديريت مصرف برق ساعت كاری ادارات، دستگاه های دولتى، بانك ها، شهرداری‌ها و ساير موسسات عمومى غيردولتی به استثناى مراكز خدمات رسان در تهران از ساعت ٦ تا ١٤ تعيين شد.

همچنین ساعت كارى ادارات و دستگاه‌های مستقر در شهرستان‌های استان از ساعت ٦.٣٠ تا ١٣.٣٠ تغيير يافت.

براین اساس، دستگاه‌ها و ادارات  مستقر در شهرستان‌های استان که روزهای پنجشنبه‌ ارائه خدمت می‌کردند، همچنان در روزهای پنجشنبه نیز باز خواهند بود.

پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی شهرداری اوشان،فشم،میگون

DOURAN Portal V4.0.0.0