شنبه, 30 تير 1397
عنوان : دیدار شهردار و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با خانواده شهید فرهاد كربلایی محمدی
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶

شهادت افتخاري است كه هركسي لایق آن نیست و شهداي ما با گذشت از جان و مال خود، از كشورمان و آرمان‌هاي رهبر انقلاب دفاع نمودند و امروز آرامش حاكم بر جامعه را مديون قطره قطره‌‌هاي خون شهدا هستيم و دیدار با خانواده معظم شهدا ضمن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، نشان دهنده پایبندی به ارزش‌های ملی و مذهبی است. خانواده های معظم شهدا و ایثار گران با تقدیم بهترین عزیزان خود در راه دفاع از آرمان های کشور و مرزهای آن کاری بزرگ و ستودنی انجام دادند که این مهم افتخار بزرگی برای تمام ملت ایران است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ با حضور اعضای شورای اسلامی، شهردار و رئیس دفتر ستاد نماز جمعه رودبارقصران، با خانواده شهید فرهاد کربلایی محمدی دیدار و از مادر این شهید گرانقدر تقدیر شد.

پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی شهرداری اوشان،فشم،میگون

DOURAN Portal V4.0.0.0