۱۳۹۷/۰۵/۱۷
پروژه زیرسازی و روكش آسفالت جاده میگون به شمشك

با توجه به عرض کم جاده در برخی از نقاط و تردد بسیار بالا در جاده میگون به شمشک که شاهراه اتصال به استان های شمالی کشور می باشد و نشست های نوار حفاری اداره گاز در بعضی از نقاط که به دلیل عدم رعایت نکات فنی توسط اداره مذکور که بارها توسط کمیته حفاری شهرداری  مکا تبه شد. همچنین وجود آب های سطحی اجرای این پروژه را دچار مشکلاتی کرده است. اما شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با تمامی این مشکلات اجرای این پروژه را از اولویت های اصلی خود قرار داده اند.

شروع این پروژه از تاریخ 10/ 4/ 97بوده وطبق برآوردهای انجام شده پس از 3 ماه کاری پایان پروژه تکمیل خواهد شد.

مشخصات فنی

براساس این پروژه مسیری به طول 4/6 کیلومتر وعرض متوسط 8 متر، از پل خربزه دره تا انتهای محدوده شهری در دو لایه بیندر و توپکا آسفالت خواهد گشت.

فاز اول پروژه که انجام عملیات تراش بوده به اتمام رسیده است.

مراحل انجام پروژه

1 / تراش آسفالت موجود در محل های مورد نیاز

2/ تثبیت و زیر سازی مجدد نوار حفاری

3 / اجرای قیر پاشی و آسفالت محور مذکور

امید است اجرای پروژه مذکور باعث استاندارد سازی محور مذکور و آرامش وآسایش همشهریان عزیز گردد.

لازم به ذکر است به جهت جلوگیری از هدر رفت بیت المال وتخریب  دوباره آسفالت هماهنگی های لازم با ادارات مختلف جهت اجرای پروژه های حفاری از تاریخ  1/ 97/3 صورت گرفته که با این وجود برخی از ادارات هنوز پروژه خود را تکمیل نکرده اند.بدیهی است که در صورت انجام پروژه آسفالت مجوز هیچگونه حفاری به ادارات داده نخواهد شد.