پنج‌شنبه, 29 شهريور 1397
عنوان : اهدای جوایز مسابقات قویترین مردان ایران با حضور شهردار اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ جوایز مسابقات قویترین مردان ایران زمین، کاپ آزاد، یادواره شهدای رودبارقصران که به میزبانی شهرداری اوشان، فشم، میگون و با همکاری اداره ورزش و جوانان رودبارقصران و هیات بدنسازی و پرورش اندام رودبارقصران در زمین چمن مصنوعی اوشان برگزار شد، با حضور مسئولین اهدا گردید.

در این برنامه نیز دکتر کرمزاده شهردار اوشان، فشم، میگون، حاتمی عضو شورای اسلامی شهر، آقا محسنی سرپرست اداره ورزش و جوانان رودبارقصران، میرزایی مسئول هیات بدنسازی و پرورش اندام رودبارقصران کمربند پهلوانی را به رسم یادبود از این دوره مسابقات دریافت کردند. همچنین به فرامز خودنگار ریئس کمیته قوی ترین مردان کشور و داور بین المللی این رشته ورزشی که در این مسابقات حضور داشتند با اهدای کمربند پهلوانی تقدیر شد. در پایان نیز از کادر اجرایی و برگزاری مسابقات نیز تجلیل به عمل آمد.

دکتر محسنی ریس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون در برگزاری این مسابقات در منطقه رودبار قصران گفت: جا دارد از اداره ورزش و جوانان که همکاری لازم را با شهرداری داشتند، صمیمانه تشکر نماییم و ما شاهد برگزاری این دوره از مسابقات در حد مطلوب درمنطقه رودبار قصران هستیم.

وی از جایگاه ورزش در کشور گفت: ورزش در سلامتی کشور موثر است ما هر گونه هزینه که در امر ورزش می کنیم قطعا به سلامت جامعه کمک می کند. راه ورزش با راه اعتیاد و مشکلات اجتماعی راه جداگانه ای است ما هر چه بتوانیم جوانانمان را علاقمند به ورزش بکنیم، مطمئناً جامعه سالم تری خواهیم داشت.

این مقام مسئول گفت :جوانان ما که در اینگونه مسابقات حضور پیدا می کنند و می بینند قهرمانانشان چگونه این اجسام سنگین را جابجا می کنند تا الگو شود برای نسل و قشر جوان که در آینده علاقمند بشوند و به اینگونه ورزش ها روی بیاورند.

وی تاکید کرد: بی‌شک حضور قدرتمند در انتخابی مردان آهنین و کسب ورودی مستلزم حمایت مسئولین و همت ورزشکاران ماست که امیدواریم به این امر دست یابیم.

وی در پایان از شهردار و بزرگان این رویداد که در این مسابقات حضور داشتند تشکر کرد و برای جامعه ورزش آرزوی موفقیت نمود.

دکتر کرمزاده شهردار اوشان، فشم، میگون در اجرای این مسابقات  تصریح کرد: هدف از برگزاری این رقابت ها شناسایی و معرفی ورزشکاران و قهرمانان  به مردم نقاط مختلف کشور و آمادگی این ورزشکاران برای شرکت در مسابقات ملی و بین المللی است.

کرمزاده افزود: هدف و تلاش شهرداری بر این است که هر چند وقت یکبار با برگزاری چنین مسابقاتی جهت تشویق جوانان و نوجوانان برنامه های ورزشی را برگزارنماید تا این جوانان بدانند که ورزشکاران چگونه به این هدف رسیده اند.

شهرداردر ادامه یادآور شد: مسابقه رشته ورزشی قویترین مردان به بیش از دو دهه پیش برمی گردد که فعالیت خود را در دهه ۷۰ به عنوان مردان آهنین و زیر نظر کمیته قویترین مردان کشور که آن زمان جزئی از فدراسیون وزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران بود شروع کرد تا اینکه با پیگیری‌های بزرگان ورزش پرورش اندام و موافقت سازمان تربیت بدنی سابق در سال ۸۵ ورزش قویترین مردان در کنار رشته‌های ورزشی پرورش اندام، پاورلیفتینگ و مچ‌اندازی تحت عنوان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران فعالیت خود را شروع کرد و هیات‌ بدنسازی و پرورش اندام در سرتاسر استان‌های کشور تاسیس شد.

کرمزاده در ادامه گفت: من ازحضور دلاور مردان در این دوره از مسابقات که از اکثر نقاط ایران حضور پیدا کردند، تشکر می کنم و برای همه ورزشکاران عزیز آرزوی موفقیت دارم.

قمی رئیس اداره ورزش و جوانان شمیرانات در برگزاری مسابقات قوی ترین مردان ایران گفت: از حضور ورزشکاران و قهرمانان کشوری در این مراسم تشکر می کنم و انشاالله بتوانیم میزبان خوبی برای اینگونه از مسابقات باشیم.

وی افزود: طی این مدت با همکاری شهردار، ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون دستاوردهای خوبی در منطقه رودبار قصران داشته ایم که این تعامل و همکاری نوید روزهای خوبی برای مردم و ورزشکاران منطقه خواهیم داشت که در رشد و تعالی منطقه گام بر داریم.

وی در ادامه از دست اندرکاران ورزش که پرچم پرافتخار کشور عزیزمان ایران را در جهان به اهتزاز در می آورند و باعث سربلندی نام ایران و ایرانی می شوند، تشکر کرد.

پایگاه اطلاع رسانی الکترونیکی شهرداری اوشان،فشم،میگون

DOURAN Portal V4.0.0.0