سه‌شنبه, 1 آبان 1397
عنوان : دیدار شهردار و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با جانباز دوران دفاع مقدس
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶

جانبازان به عنوان سرمایه هایی هستند که جان بر کف نهادند و برای دفاع از کشور و آرمان های نظام مقدس اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نورزیدند و در حسرت شهادت بی تابی می کنند.

زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و قدردانی از ایثارگران در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادامه استقامت در مسیر ایثارگری و جانبازی است و جانبازی مدال ارزشمندی است که خداوند این نعمت گران بها را نصیب بندگان پاک و بی آلایش خود می کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ با حضور اعضای شورای اسلامی، شهردار و رئیس دفتر ستاد نماز جمعه رودبارقصران، با جانباز روز های ایثار و مقاومت، محمد ابراهیم زمان فشمی دیدار و ضمن بازگو کردن خاطراتی از دوران دفاع مقدس، از ایشان تکریم و تجلیل بعمل آمد.