سه‌شنبه, 29 آبان 1397
عنوان : شهرداری اوشان، فشم، میگون میزبان همایش تور خانوادگی اتومبیل های كلاسیك و موتورهای خاص
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون همایش دو روزه تور خانوادگی اتومبیل های کلاسیک و موتورهای خاص در هتل جهانگردی میگون به میزبانی شهرداری اوشان، فشم، میگون با همکاری کمیته کلاسیک هیات موتور سواری و اتومبیل رانی شمیرانات و هماهنگی اداره ورزش جوانان شمیرانات در مرداد ماه سال جاری در هتل جهانگردی میگون برگزار شد.

در روز اول این برنامه 28 دستگاه خودروی کلاسیک و 13 دستگاه موتور سنگین از مدرسه سبز دارآباد حرکت خود را به صورت رژه و پشت سر هم آغاز و با طی مسیر درهتل جهانگردی میگون جهت بازدید مستقر شدند.

در روز اختتامیه این برنامه همایشی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین و علاقه مندان در لابی هتل برگزار و دکتر محسنی رئیس شورای اسلامی شهر، یحیائیان رئیس هیات موتور سواری و اتومبیل رانی شمیرانات و قمی رئیس اداره ورزش و جوانان شمیرانات برای حاضرین به ایراد سخن پیرامون این تور خانوادگی پرداختند.