شنبه, 24 آذر 1397
عنوان : كوه گشت قل قل چشمه دربندسر برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۷

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ با نظر و مساعدت شهرداری و شورای اسلامی شهر، معاونت فرهنگی اجتماعی به همت روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر با همکاری گروه کوهنوردی میگون، ششمین برنامه پیاده روی خانوادگی (کوه گشت) را با هدف سلامت همگانی و نشاط اجتماعی و ترویج فرهنگ زیست محیطی با حضور شهروندان در مسیر قل قل چشمه شهر دربندسر برگزار نمود.

در این برنامه شرکت کنندگان بعد از طی مسیر زیبای دره منتهی به چشمه ای زیبا و در هوایی مطبوع و پر طراوت تابستانی، ضمن صحبت های مسئول هیئت کوهنوری رودبارقصران پیرامون حفظ و نگهداری محیط زیست و همچنین آلوده نکردن اطراف چشمه سارها با زباله ، به 16 نفر از حاضرین جوایزی از طرف شهرداری به قید قرعه اهدا گردید.

در پایان این برنامه دوستداران محیط زیست، مسیر برگشت را از زباله های رها شده در طبیعت پاکسازی کردند.

2 مسیر کوه گشت دیگر طی برنامه ریزی تا آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.