شنبه, 24 آذر 1397
عنوان : مسابقات قویترین مردان ایران زمین به میزبانی شهرداری اوشان، فشم، میگون برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ مسابقات جایزه بزرگ قویترین مردان ایران زمین، کاپ آزاد، یادواره شهدای رودبارقصران به میزبانی شهرداری اوشان، فشم، میگون و با همکاری اداره ورزش و جوانان رودبارقصران و هیات بدنسازی و پرورش اندام رودبارقصران در وزن های منهای 95 ، منهای 105 و بالاتر از 105 کیلوگرم با حضور 60 شرکت کننده از استان های مختلف کشور در زمین چمن مصنوعی اوشان در روزهای 14 و 15 شهریور برگزار شد.

این مسابقات در چهار آیتم، طبق قوانین فدراسیون قوی ترین مردان ایران و همچنین طبق استانداردهای جهانی برگزار شد که مرحله مقدماتی آیتم اول: اسکات تعادلی  و غلتانیدن لاستیک  - آیتم دوم: مرحله فینال حمل نقشه استان تهران و کنده فلزی - آیتم سوم: چهارگانه حمل  دو عدد کیسه، یک عد چمدان فلزی و یک عدد گوی - آیتم چهارم: مرحله قهرمانی پرتاب 5 عدد گوی در وزن 100 تا 180 کیلو گرم اجرا شد که در پایان مسابقات نفرات اول تا سوم با رقابتی طاقت فرسا موفق به کسب عناوین زیر شدند.

در وزن منهای 95 کیلوگرم

مهران اسدی با 38/5 امتیاز نفر اول

مرتضی کریم خانی با 29 امتیاز نفر دوم

محمدرضا فتاحی با 24 امتیاز نفر سوم

در وزن منهای 105 کیلوگرم

اکبر تالشی با 34 امتیاز نفر اول

مجید عباسی با 30 امتیاز نفر دوم

مرتضی مرتضی پور با 24 امتیاز نفر سوم

در وزن بالای  105 کیلو گرم

علی نوکانی با 38 امتیاز نفر اول

حمید سیستانی پور با 31 امتیاز نفر دوم

طاهر تقی نسب  با 30 امتیاز نفر سوم

به نفرات اول کمر بند قهرمانی، مدال طلا، جایزه نقدی به همراه تندیس یادبود، نفرات دوم مدال نقره، جایزه نقدی همراه با تندیس یادبود و به نفرات سوم مدال برنز، جایزه نقدی و تندیس اهدا شد.

در روز فینال مسابقات قهرمانان کشور آقایان فرامرز خودنگار، رامین فرج نژاد،کریم تالشی، علی زردچی، محمد عزت پور و پیمان ماهری نیز حضور داشتند.

جوانترین فرد از کردستان با 20 سال سن و بزرگترین شرکت کننده از تبریز با 37 سال سن در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.