سه‌شنبه, 1 آبان 1397
عنوان : كوه گشت شهروندان قصرانی در كوچه باغ های امامه
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۴

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ با نظر و مساعدت شهرداری و شورای اسلامی شهر، معاونت فرهنگی اجتماعی به همت روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر با همکاری گروه کوهنوردی میگون، هفتمین برنامه پیاده روی خانوادگی (کوه گشت) را با هدف سلامت همگانی و نشاط اجتماعی و ترویج فرهنگ زیست محیطی با حضور شهروندان و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و روز آتشنشانی و ایمنی در مسیر زیبای امامه برگزار نمود.

در پیاده روی این هفته، شرکت کنندگان بعد از طی مسیر زیبای کوچه باغ های روستای امامه پایین تا امامه بالا و در پای قلعه تاریخی مازیار، در هوایی مطبوع و پر طراوت پاییزی، ضمن صحبت های معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری و مسئول هیئت کوهنوری رودبارقصران پیرامون هفته دفاع مقدس و روز آتشنشانی و همچنین حفظ و نگهداری محیط زیست و آلوده نکردن اطراف رودخانه ها با زباله، واحد آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اوشان، فشم، میگون در مورد انواع کپسول های آتشنشانی و نحوه برخورد با آتش و چگونگی اطفاء حریق، آموزش های لازم و کاربردی را به صورت تئوری و عملی برای حاضرین ارائه دادند.

در این برنامه به 16 نفر از حاضرین هدایایی به رسم یادبود و همچنین به 5 نفر دیگر به مناسبت روز آتشنشانی و ایمنی کپسول اطفاء حریق به قید قرعه از طرف شهرداری اهدا گردید.

در پایان این برنامه دوستداران محیط زیست، مسیر برگشت را از زباله های رها شده در طبیعت پاکسازی کردند.

آخرین مسیر کوه گشت طی برنامه ریزی در چهارم آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.