سه‌شنبه, 1 آبان 1397
عنوان : دیدار مسئولین شهری اوشان،فشم، میگون با رئیس پلیس راهور منطقه 26 در هفته نیروی انتظامی
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸

هفته نیروی انتظامی فرصتی برای آشنایی هر چه بیشتر مردم با نیروی انتظامی و آشنایی با خدمات این نیرو است. امنیت از مولفه های پیشرفت یک جامعه می باشد و نیروی انتظامی با برقراری امنیت، نقش مهمی در توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایفا می نماید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون در این راستا امام جمعه رودبارقصران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون به همراه تنی چند از مسئولین شهرداری با رئیس پلیس راهور منطقه 26 تهران بزرگ (رودبارقصران و لواسان) در جمع صمیمانه کارکنان این مجموعه حاضر شدند و هفته نیروی انتظامی را بر بزرگمردانی که اندیشه ناب خود را با عشق و ارادت مخلصانه به حضرت حق در آمیخته و بی اعتنا به رنگ و لعاب زیور دنیا، توشه ای معنوی نثار بازار فداکاری کرده اند، تبریک گفتند.
در این دیدار صمیمانه حاضرین از زحمات شبانه روزی آنان تشکر و تاکید کردند که امروز نیروی انتظامی بر خواسته از مردم در خدمت مردم و مورد اعتماد مردم است و این اعتماد بهترین پشتیبانی برای شما خدمتگزاران به نظام است.