سه‌شنبه, 29 آبان 1397
عنوان : احداث دیوار حفاظتی و فلاورباكس در منطقه قلعه باغ میگون
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ منطقه قلعه باغ میگون، منطقه ای زیبا با جاده ای ساحلی بوده که روزانه تردد نسبتا زیادی در آن انجام می شود. با توجه اینکه جاده موجود با سطح رودخانه دارای اختلاف ارتفاع حدودا 3 متری می باشد، اجرای دیوار حفاطتی جهت ایمن سازی و جلوگیری از سقوط افراد و وسایل نقلیه در دستور کار شهرداری اوشان، فشم، میگون قرار گرفت. این پروژه تحت نظارت حوزه معاونت فنی وعمرانی شهرداری تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.
مشخصات فنی:
اجرای دیوار سنگی به طول 280 ، ارتفاع متوسط 1/5 و عرض متوسط 1  متر انجام و پس از آن به صورت کامل بند کشی شده است.
فلاور باکس ها به صورت کامل پر شده وآماده اجرای فضای سبز می باشد.
شهرداری اوشان فشم میگون با بررسی مشکلات و نیازسنجی منطقه به اجرای پروژه ها می پردازد. امید است اجرای این پروژه تأثیر بسزایی در بهبود عبور و مرور وکاهش مشکلات همشهریان عزیز داشته باشد.