شنبه, 24 آذر 1397
عنوان : پیشنهاد شهردار اوشان، فشم، میگون در خصوص تبیین بودجه سال 98
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۱

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ مشارکت به عنوان اساسی ترین عنصر در دست یابی به اهداف توسعه، به ویژه توسعه ی شهری از اهمیت خاصی برخوردار است. هر چه توده ی مردم جامعه مشارکت بیشتری در امور خود داشته باشند ، امکان کسب موفقیت بیشتر فراهم می شود. امروزه مشارکت شهروندان در امور شهری یک ضرورت است ، ضرورتی که می تواند منجر به توسعه ی پایدار شهری شود.
در همین راستا شهردار اوشان، فشم، میگون با انتشار پیامی، لزوم مشارکت شهروندان در تبیین و هدف گذاری بودجه سال 98 شهرداری در حوزه پروژه های عمرانی را پیشنهاد کرد.
دکتر مسعود کرمزاده ضمن اشاره به تاثیر مثبت این طرح گفت: این طرح جهت بهره مندی از همفکری ‌و مشارکت شهروندان در ارائه پیشنهاد پروژه های عمرانی سال ۱۳۹۸ و همچنین همسویی بیشتر در اجرای پروژه های عمرانی منطبق با نیاز شهر و شهروندان پیشنهاد می گردد تا پروژه های سال آتی با همکاری و مشارکت خود شهروندان پیش بینی و تبیین گردد.
شهردار اوشان، فشم، میگون افزود: جهت مشارکت شهروندان در این طرح، مسابقه ای تحت عنوان "اگر شهردار اوشان، فشم، میگون بودید، کدام سه پروژه عمرانی را بعنوان اولویت پروژه های سال ۱۳۹۸ مد نظر قرار می دادید؟" را به عنوان مشارکت و همفکری با مدیریت شهری اجرا و به نفرات برتر (اول تا سوم) که پیشنهادهای بهتر و با اهمیت تری ارائه نمایند، جوایز نفیسی اعطا گردد.
شهروندان گرامی می توانند پیشنهادهای خود را تا پایان آذر ماه سال جاری به واحد روابط عمومی شهرداری واقع در طبقه همکف دفتر شورای اسلامی شهر به صورت مکتوب و یا از طریق صندوق پست الکترونیکی به آدرس ghasranshahrdari@gmail.com  با درج مشخصات کامل، ارسال نمایند.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 26500833 تماس حاصل فرمایند.