پنج‌شنبه, 1 فروردين 1398
عنوان : جلسه هماهنگی و برنامه ریزی فجر فاطمی شهرداری اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۰

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام فاطمیه با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، معاونت ها و مسئولین واحدها در دفتر شهردار برگزار شد و هر یک از مسئولین نظرات، برنامه ها و پیشنهادات خود را در زمینه برگزاری هر چه با شکوه تر ویژه برنامه های چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین تقارن آن با ایام فاطمیه مطرح کردند.
کرمزاده شهردار اوشان، فشم، میگون پیروزی انقلاب اسلامی را نتیجه حضور گسترده مردم ولایتمدار و رهبری داهیانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) برشمرد و اظهار داشت: امروز نیز به برکت وجود مقام عظمای ولایت و رهبری هوشمندانه ایشان و به پشتوانه مردم غیور و دلیر، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با قدرت و اقتدار در حال حرکت به سوی تعالی و پیشرفت است.
وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران و آرمان های آن باید توسط ما حفظ و به نسل های آینده منتقل شود لذا بایستی مناسبت های ملی و مذهبی به ویژه دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی را با شکوه تر از گذشته برگزار کنیم و لذا  انتظار حضور پررنگ از همه مسئولین و کارکنان در اجرای برنامه های فجر فاطمی و به ویژه در راهپیمایی روز 22 بهمن داریم.