جمعه, 3 خرداد 1398
عنوان : دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با خانواده معظم شهدا
 ۱۳۹۷/۱۲/۲۲

تکریم و تعظیم از مقام شامخ شهدا یک وظـیفه و ضرورت غیر قابل انکار است. شهدا با تأسی از اعمال و رفتار حضرت امام حسین (ع)  درس فداکاری، وفاداری، از خود گذشتگی و شجاعت، شهامت، صداقت و ...آموختند و درعمل نیزآن را به اثبات رسانیدند و در راه دفاع از اهداف مقدس اسلام جانفشانی نمودند و حماسه ای جاویدآفریدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در  روز بزرگداشت شهدا و به پاس تکریم از خانواده معزز شهدا و ایثارگران، با حضور رئیس دفتر ستاد نماز جمعه رودبار قصران، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون، مسئول حراست و امور ایثارگران  شهیدان، معاونت فرهنگی اجتماعی و تنی چند از مسئولین با خانواده شهیدان محمد سیف الهی، حسین صالحی فشمی و علی سالارکیا دیدار و از حماسه آفرینی های این دلاور مردان در هشت سال جنگ تحمیلی، تجلیل کردند.
 همچنین در این راستا و در روز بزرگداشت شهدا طی اقدامی شایسته به همت مدیریت شهری، تابلو هایی منقش به عكس شهداء و اطلاعات آن شهيدان  چاپ و در کوچه های سطح شهر نصب شد تا عطر ایثار و شهادت هرچه بیشتر در فضای جامعه پراکنده شود، همچنین تابلو عکس 67 تن شهید گرانقدر سه شهر در ساختمان شهرداری نیز نصب گردید  این اقدام نشان می‌دهد که شهدا فراموش نشده و در یادها مانده‌اند.