چهارشنبه, 1 آبان 1398
عنوان : دیدار نوروزی مدیریت شهری اوشان، فشم، میگون با بخشدار رودبارقصران
زير عنوان : شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با بخشدار رودبارقصران دیدار کردند.
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۲

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، رئیس راهور منطقه 26، رئیس اداره مخابرات فشم و تنی چند از مسئولین با بخشدار رودبارقصران دیدار کردند. حاضرین ضمن تبریک عید نوروز، اعیاد شعبانیه و همچنین تقدیر از همه دستگاه های اجرایی و نظارتی در پی بارش های ابتدای سال و سیلاب مخرب اخیر، به ارائه گزارش و بیان عملکرد کاری مجموعه خود و همچنین خسارت های ناشی از سیل و اقدامات آن پرداختند.
در ادامه صبایی بخشدار رودبارقصران با تبریک عید نوروز به حاضرین و همچنین ابراز همدردی با سیل زدگان کشور، از فعالیت شبانه روزی این عزیزان در ایام نوروز و کمک رسانی و امداد در سیل منطقه رودبارقصران ، صمیمانه تقدیر و تشکر نمود.