شنبه, 29 تير 1398
عنوان : اولین همایش روابط عمومی های شهرداری های استان تهران برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ گردهمایی مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران به ریاست امین بابایی، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران با حضور مدیران روابط عمومی شهرداری‌های استان تهران و محوریت آموزش و ارتقا سطح کیفی فعالیت‌های روابط‌عمومی شهرداری‌های استان تهران در شهریار برگزار شد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران در خصوص  مسئولیت‌های اجتماعی مدیران روابط عمومی گفت: روابط عمومی بر اساس شناخت بهتر از انتظارات وتوقعات جامعه، با کار تخصصی و علمی منجر به افزایش رضایتمندی و امید میان مردم خواهد شد.
بابایی با اشاره به افزایش نقش روابط عمومی ها در عصر جدید گفت: تغییرات گسترده دنیای امروز به ویژه در عرصه ارتباطات، افزایش نقش روابط عمومی ها را به دنبال داشته است که نیازمند حضور کارشناسان و متخصصان حرفه ای در هر یک از بخش های مختلف این حرفه است.
این مقام مسئول؛ روابط عمومی ایده‌آل را مجرایی برای تبادل اندیشه‌ها و افکار دانست و عنوان داشت: روابط عمومی علم ابزارها و تکنیک‌های تسهیل اجتماعی با هدف باز تولید آگاهی در ابعاد مختلف است.
 سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران آموزش علمی- پژوهشی را برای ارتقای توانمندی مدیران و کارگزاران روابط عمومی و اصحاب رسانه ضروری دانست و بیان داشت: روابط عمومی علمی-پژوهشی سازمانها را مقید می کند تا با بهره‌گيري از تكنولوژي‌هاي نوين، ظرفيت‌هاي جديد ارتباطي و اطلاع‌رساني خود را تسريع کنند.
با توجه به تعامل بیشتر و ارتقا سطح کیفی بیشتر حوزه های روابط عمومی با رای گیری حاضرین هر ۴۵ روز یک بار جلسه گردهمایی برای تبادل نظر و ارائه بحث های تخصصی تر در حوزه روابط عمومی های شهرداری ها برگزار خواهد شد.