شنبه, 29 تير 1398
رو عنوان : سرپرست اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری تهران
عنوان : فعالیت روابط عمومی در ارزیابی شهرداران اثرگذار است
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ سرپرست اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری تهران با اعلام این خبر افزود: با دستور استاندار تهران،کلیه موارد حوزه فعالیت روابط عمومی شهرداری‌ها به‌ویژه در حوزه اطلاع رسانی و خبر به صورت مرتب توسط کارشناسان این اداره کل رصد و ارزیابی شده و درصورت قصور و کوتاهی، از امتیاز ارزشیابی شهرداران کسر خواهد شد.
امین بابایی که در همایش دوره‌ای مدیران روابط عمومی شهرداری‌های استان تهران در شهرداری شهریار سخن می گفت اظهار داشت: با توجه به دغدغه های شغلی مدیران روابط عمومی،استاندار تهران در بخشنامه ای به کلیه شهرداران این استان، بر تقویت جایگاه حرفه ای، شغلی، اداری و فیزیکی تاکید کرده است.
بابایی واحدهای روابط عمومی را زیرمجموعه مستقیم حوزه شهردار دانست وگفت: مدیران روابط عمومی مستقیما زیر نظر شهردار فعالیت داشته و واحدهای روابط عمومی  که زیر نظر معاونین اجتماعی شهرداری ها فعالیت دارند، بایستی به سرعت تغییر جایگاه دهند.
 سرپرست اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری تهران از بازرسی دوره ای واحدهای روابط عمومی شهرداری‌های استان تهران خبر داد و گفت: به منظور هماهنگی بیشتر روابط عمومی های استان تهران و با توجه به رویکرد دولت در خصوص موضوع گردشگری و الحاق بخش های بین الملل به مجموعه واحدهای روابط عمومی، بازرسی‌های دوره ای از روابط‌عمومی‌های استان انجام می‌شود.
شایان ذکر است در این جلسه مقرر شد نشست آتی مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران در ابتدای تیرماه در شهر قیامدشت برگزار گردد.