چهارشنبه, 30 مرداد 1398
عنوان : عملیات ترمیم و لكه گیری آسفالت سطح شهر اوشان، فشم، میگون با هدف مناسب‌سازی و رفع مشكلات
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۶

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ از آن جایی که این شهر در منطقه کوهستانی واقع شده، هر ساله در فصل زمستان شاهد بارشهای زیادی هستیم و به دلیل نمک پاشی زیاد، سطح آسفالت شهر دچارآسیب  می شود و در سال بعد ترمیم  و بازسازی آن در دستور کار واحد عمران شهرداری قرار می گیرد.
 در سال جدید نیز پروژه زیرسازی، لکه گیری و روکش آسفالت محور اصلی و معابر سطح شهر آغاز شده و این پروژه در مقیاس40000 متر مربع و روزانه 700 متر مربع در حال انجام است .
این امر می تواند در رفاه و سهولت رفت و آمد ساکنان، گردشگران و وسایل نقلیه تاثیر زیادی داشته باشد و همچنین با توجه به اینکه رضایتمندی شهروندان سرمایه و تکیه گاهی برای شهرداری و شورای اسلامی شهر بوده، با مدیریت و اقدامات مفید و سازنده، تلاش در زمینه آسایش و رفاه تمامی شهروندان از جمله اهداف این مجموعه است.