جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
استقبال خوب شهروندان اوشان، فشم، میگون از اتوبوس دیابت
شهروندان اوشان، فشم، میگون در اولین روز از استقرار اتوبوس دیابت استقبال خوبی کردند

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در اولین روز از استقرار اتوبوس دیابت که به همت روابط عمومی شهرداری و با همکاری اداره سلامت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 7 تهران در جلوی ساختمان مرکزی شهرداری با استقبال خوبی از سوی شهروندان مواجه شد.
این طرح که به منظور ارتقای آگاهی افراد درباره بیماری دیابت و به حداقل رساندن آسیب ها و ترغیب شهروندان به خصوص میانسالان و سالمندان به الگوی زندگی سالم برگزار می شود از تاریخ 18 الی 20 خرداد در میدان فشم و 21 و 22 خرداد ماه سال جاری در میدان میگون از ساعت 9 صبح لغایت 4 بعد از ظهر خدمات رایگان ارائه می نماید.
شایان ذکر است که شهروندان جهت انجام تست قند خون می بایست 8 ساعت بصورت ناشتا و یا 2 ساعت از آخرین مصرف غذا به این اتوبوس مراجعه نمایند.

5.5.5.0
    V5.5.5.0