جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
مراسم بزرگداشت جانباز شهید، مسعود حسینی فشمی
مراسم بزرگداشت جانباز قطع نخاعی، شهید مسعود حسینی فشمی در مسجد جامع فشم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ شهید مسعود حسینی فشمی که در هشت سال دفاع مقدس با حضوری پررنگ در جبهه های حق علیه باطل و در منطقه جنگی کردستان با اصابت گلوله به مهره سوم ستون فقرات، قطع نخاع و به 70 درصد جانبازی نائل شد، پس از ۳۹ سال مقاومت و صبوری، در اثر شدت جراحات وارده در دوران دفاع مقدس، خرداد ماه امسال در سن 58 سالگی به خیل همرزمان شهیدش پیوست.
در این راستا مراسم بزرگداشتی با حضور خانواده معزز وی ، شهروندان ولایت مدار و مسئولین در مسجد جامع فشم از سوی دفتر امام جمعه رودبار قصران و شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون برگزار شد.
در این مراسم ضمن قرائت قرآن و مدیحه سرایی مداحان اهل بیت، نماینده ولی فقیه در بسیج ناحیه الغدیر به ایراد سخن پرداخت.
در پایان این مراسم با حضور بر سر مزار این شهید گرانقدر و نواختن موزیک حماسی و قرائت فاتحه، یاد تمامی شهدای دفاع مقدس گرامی داشته شد.

5.5.5.0
    V5.5.5.0