جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
برگزاری نشست مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران
دومین نشست مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران به میزبانی قیامدشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ دومین نشست مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران با حضور امین بابایی مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری تهران، ترکاشوند شهردار، فتحی رئیس شورای شهر قیامدشت و مدیران روابط عمومی ۴2 شهر استان تهران به میزبانی شهر قیامدشت برگزار شد.
در این نشست مباحث آموزشی و توجیحی پیرامون وظایف و حیطه کاری روابط عمومی ها مطرح و توضیحاتی در این خصوص به مدیران ارائه شد تا ضمن تاکید بر اهمیت بالای کار روابط عمومی به جهت انتقال سریع و صحیح اخبار در رسانه ها و فضاهای مختلف برای آگاهی بخشی به مردم و مقابله با اشاعه اخبار نادرست، انتقال مشکلات و مسائل سطح جامعه و مردم به شهرداران و پیگیری حل آنها را از وظایف روابط عمومی عنوان شد.
ارتقاء سطح روابط عمومی ها، بررسی  نحوه اطلاع رسانی و رفع مشکلات اداری ادارات روابط عمومی شهرداری های استان تهران از اهداف این نشست بود.

5.5.5.0
    V5.5.5.0