دوشنبه, 1 مهر 1398
عنوان : برگزاری نشست مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۸

به گزارش روابط عمومی شهرداری  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ دومین نشست مدیران روابط عمومی شهرداری های استان تهران با حضور امین بابایی مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری تهران، ترکاشوند شهردار، فتحی رئیس شورای شهر قیامدشت و مدیران روابط عمومی ۴2 شهر استان تهران به میزبانی شهر قیامدشت برگزار شد.
در این نشست مباحث آموزشی و توجیحی پیرامون وظایف و حیطه کاری روابط عمومی ها مطرح و توضیحاتی در این خصوص به مدیران ارائه شد تا ضمن تاکید بر اهمیت بالای کار روابط عمومی به جهت انتقال سریع و صحیح اخبار در رسانه ها و فضاهای مختلف برای آگاهی بخشی به مردم و مقابله با اشاعه اخبار نادرست، انتقال مشکلات و مسائل سطح جامعه و مردم به شهرداران و پیگیری حل آنها را از وظایف روابط عمومی عنوان شد.
ارتقاء سطح روابط عمومی ها، بررسی  نحوه اطلاع رسانی و رفع مشکلات اداری ادارات روابط عمومی شهرداری های استان تهران از اهداف این نشست بود.