چهارشنبه, 1 آبان 1398
عنوان : جلسه بررسی پروژه های عمرانی شهرداری اوشان، فشم، میگون
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ جلسه بررسی پروژه های عمرانی با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، معاونت فنی و عمرانی و ناظرین پروژه ها در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.
در این جلسه ناظرین پروژه ها و معاونت فنی و عمرانی به تشریح عملکرد، جزئیات و ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی پروژه های در دست احداث شهرداری پرداخته و در خصوص برنامه ریزی، تسریع و نظارت مداوم  به بحث و گفتگو پرداختند و همچنین پیرامون رفع مشکلات سر راه پروژه های عمرانی در آستانه فصل سرما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.
حاضرین ضمن  تاکید بر اهمیت اجرای فعالیت های عمرانی که از نیازهای اصلی شهر بوده و احداث، نگهداری، مرمت و بازسازی آنها  و  همچنین برآورده سازی این نیاز و کمبود ها مستلزم برنامه ریزی صحیح و فعالیت های عمرانی است، خواستار اولویت و نیاز سنجی در انجام پروژه ها با دقت خاص انجام و مواردی که نیاز به اقدام دارند اولویت بندی گردد تا رضایت شهروندان کسب و مشکلات برطرف شود.