چهارشنبه, 1 آبان 1398
عنوان : دیدار مدیریت شهری اوشان، فشم، میگون با رئیس پاسگاه پلیس راهور لواسانات – رودبار قصران در هفته ناجا
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۶

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در هفته گرامیداشت نیروی انتظامی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر به همراه تنی چند از مسئولین با رئیس پاسگاه پلیس راهور لواسانات – رودبار قصران در جمع صمیمانه کارکنان این مجموعه حاضر شدند و هفته نیروی انتظامی را بر بزرگ مردانی که اندیشه ناب خود را با عشق و ارادت مخلصانه به حضرت حق در آمیخته و بی اعتنا به رنگ و لعاب زیور دنیا، توشه ای معنوی نثار بازار فداکاری کرده اند، تبریک گفتند.
در این دیدار صمیمانه حاضرین از زحمات شبانه روزی سرهنگ فرهادی و مجموعه تحت مدیریت تشکر و اظهارکردند که نیروی انتظامی نیاز یک جامعه ي آرمانی هست و همه ی اندیشمندان اجتماعی برضرورت وجود چنین نیرویی درتمام جوامع تاکید دارند.