جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
  • تعداد بازدید : 80
دیدار مدیریت شهری اوشان، فشم، میگون با رئیس پاسگاه پلیس راهور لواسانات – رودبار قصران در هفته ناجا
هفته نیروی انتظامی فرصت مغتنمی است برای تجلیل از بزرگ مردانی جان بر کف که بی تردید کار و تلاش خستگی ناپذیر و ایثاربی وقفه آنان زمیـنه ساز استقرار سلامت اجتماعی و امنیت جامعه اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در هفته گرامیداشت نیروی انتظامی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر به همراه تنی چند از مسئولین با رئیس پاسگاه پلیس راهور لواسانات – رودبار قصران در جمع صمیمانه کارکنان این مجموعه حاضر شدند و هفته نیروی انتظامی را بر بزرگ مردانی که اندیشه ناب خود را با عشق و ارادت مخلصانه به حضرت حق در آمیخته و بی اعتنا به رنگ و لعاب زیور دنیا، توشه ای معنوی نثار بازار فداکاری کرده اند، تبریک گفتند.
در این دیدار صمیمانه حاضرین از زحمات شبانه روزی سرهنگ فرهادی و مجموعه تحت مدیریت تشکر و اظهارکردند که نیروی انتظامی نیاز یک جامعه ي آرمانی هست و همه ی اندیشمندان اجتماعی برضرورت وجود چنین نیرویی درتمام جوامع تاکید دارند.

5.5.5.0
    V5.5.5.0