چهارشنبه, 20 آذر 1398
عنوان : تكریم و معارفه بخشدار رودبارقصران
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۱

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ مراسم تکریم و معارفه بخشدار رودبارقصران با حضور خانواده معظم شهدا ، ایثارگران و مسئولین در اردوگاه شهید نامجو اوشان برگزارشد و سید حبیب موسوی نماور با حکمی از سوی استاندار تهران به عنوان بخشدار رودبارقصران منصوب شد.

در ابتدای این مراسم بعد از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران، مجید صبائی بخشدار سابق رودبارقصران ضمن ارائه گزارش فعالیت چند ساله خود در این مسند گفت: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در راستای حفاظت از منبع تأمین کننده آب شرب کلان شهر تهران یعنی رودخانه جاجرود (آبریز سد لتیان) بسیاری از حقوق اهالی منطقه را تضییع و مطالبات به حق مردم را با مخالفت های زیست محیطی و امور آب مواجه می کند که تاکنون برای تجدید نظر آن تلاش بسیاری کرده ایم همچنین به گفته وی، اکنون توسعه شبکه گاز در تمامی محله های رودبار قصران انجام و اهالی بخش از این نعمت برخوردار هستند.
حجت الاسلام سید مجتبی حسنی، امام جمعه بخش رودبار قصران در مراسم تکریم و معارفه بخشدار رودبار قصران گفت: نفس خدمت به بندگان خدا، خدمتی صادقانه، بی منت و بی آزار از افضل اعمال است. مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت به این مردم شریف که پشتیبان حقیقی انقلاب هستند افتخار است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: حضور چشمگیر و باشکوه مردم در دفاع از انقلاب در راهپیمایی اعتراض به فتنه های اخیر از بسیجیان و نیروی انتظامی نیز بهتر و والاتر بود.
حجت الاسلام حسنی تأکید کرد: ۴۰ سال از انقلاب اسلامی را مقتدرانه پیش رفتیم و باید تلاش کنیم در ۴۰ سال دوم که مصادف با انتخابات مجلس شورای اسلامی است نیز با رعایت اخلاق و تقوای سیاسی حضور چشمگیری در صحنه انتخابات داشته و کوتاهی نکنیم تا خاری در چشم دشمنان باشیم.
دکتر سیاوش شهریور فرماندار شمیرانات در این مراسم ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و گرامیداشت روز مجلس شورای اسلامی بیان داشت: شرکت در انتخابات به عنوان یک گام اساسی و سخت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی با تأکید بر اینکه حضور همه ما در صحنه انتخابات یک وظیفه اجتماعی است افزود: مسئولان موظفند با عملکرد خود مردم را برای مشارکت حداکثری متقاعد کنند. از کسانی که خود را لایق خدمت به این مردم شریف می دانند نیز می خواهیم به عنوان کاندید این انتخابات ثبت نام کنند.
این مقام مسئول اظهار داشت: جمهوری اسلامی میراث فداکاری شهدا و جانبازان است و مردم در نظر داشته باشند والاترین شأن برای مسئولان خدمت به همه اقشار جامعه بویژه خانواده معظم شهدا و فقرا است.
فرماندار شمیرانات تأکید کرد: رضایت مردم که بزرگترین سرمایه اجتماعی است در گرو عدالت، انصاف، دست پاکی و سخت کوشی مسئولان نظام است.

سید حبیب موسوی نماور، بخشدار رودبار قصران گفت: مدیریت امور و حل مشکلات با همدلی، وحدت و ملاک قرار دادن قانون میسر است. قانون ما بر اساس دین و شرع و ارزش های انقلاب تدوین شده و عمل به این قانون مقدس کلید حل مشکلاتمان است.
وی ضمن بیان اینکه در برخی از دوره ها از ظرفیت های این بخش درست استفاده نشده تأکید کرد: اگر می خواهیم شمیرانات را با همان ظرفیت ها و ویژگی های خاص حفظ و به نسل های بعد منتقل کنیم مدیریت شهری و روستایی منطقه باید تلاششان را دو چندان کنند.
این مقام مسئول افزود: اگر با این روال پیش رویم شاهد تغییرات بیشتری در اکوسیستم منطقه خواهیم بود که عمدتاً دست ساز هستند. برای حفظ عرصه های طبیعی و آب و هوای این شهرستان باید از برخی منافع مقطعی گذشت.
موسوی ابراز کرد: اولویت و وظیفه اصلی ما در رودبار قصران نظارت بر روند ساخت و ساز و صیانت از اراضی ملی و بیت المال است و با اهتمام ویژه تلاش می کنیم با همکاری متولیان در این وظیفه محول موفق عمل کنیم.
در پایان از زحمات مجید صبایی با حضور مسئولین تقدیر شد.