چهارشنبه, 20 آذر 1398
عنوان : دیدار مدیریت شهری اوشان، فشم، میگون با رئیس جدید حوزه قضایی بخش رودبارقصران
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۲

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با حضور در حوزه قضایی بخش رودبارقصران ضمن تبریک انتصاب دکتر مجید عزیزیانی ریاست جدید این حوزه با وی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار حاضرین بر تعامل و همکاری بیشتر بین مسئولین و ادارات بخش جهت رفع مشکلات شهروندان تاکید و اظهار کردند که تاکنون همکاری خوبی درجهت خدمات به مردم ارائه شده و امیدواریم در مدت زمان کوتاه، شاهد تحولات اساسی و چشمگیر باشیم.
عزیزیانی نیز در پایان ضمن تشکر و قدردانی از مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر، آرزوی موفقیت کرد و خواستار تعامل بیشتر مدیران ادارات تابعه با این حوزه شد.
مجید عزیزیانی سوم آذر ماه سال جاری با حکمی از سوی ریاست دستگاه قضا به عنوان دومین رئیس حوزه قضایی بخش رودبارقصران منصوب شد.