چهارشنبه, 20 آذر 1398
عنوان : دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با بخشدار جدید رودبارقصران
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۲

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با حضور در بخشداری رودبارقصران ضمن تبریک انتصاب سید حبیب موسوی نماور بخشدار جدید رودبارقصران با وی دیدار و گفتگو و تبادل نظرکردند.
در این دیدار حاضرین ضمن ابراز خرسندی از همدلی بین مسئولین ادارات، بر تعامل و همکاری همه جانبه به منظور مرتفع کردن مشکلات مردم و توجه ویژه به نیازهای جامعه تاکید کردند.
موسوی نیز در پایان از مجموعه مدیریت شهری به لحاظ همکاری و تعامل سازنده و همچنین نگاه ویژه به خدمات رسانی مطلوب به شهروندان تقدیر کرد.
سید حبیب موسوی نماور دهم آذر ماه سال جاری با حکمی از سوی انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران به سمت بخشدار رودبارقصران منصوب شد.