۱۳۹۸/۰۹/۱۶
احداث دیوار حفاظتی بلوار مگسك فشم در دستور كار شهرداری اوشان، فشم، میگون
احداث دیوار حفاظتی مگسک از آخرین پروژه ها برای پیشگیری از حوادث و سیلاب

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛  آسیب های ناشی از سیل  فرودین ماه 98 خسارات زیادی را به این شهر وارد کرد. با بروز حادثه سیلاب، دیواره های ساحلی رودخانه ها، دیوارهای شهری، آسفالت معابر (در اثر رانش زمین)، جداول، گابیون های دره، مسیل ها و... تخریب شد.
بعد از فروکش کردن سیل که خسارات زیادی به زیرساخت های اساسی شهر وارد کرده بود نوبت به اقدامات بنیادی و طولانی مدت برای بازسازی و همچنین ایمن سازی نقاط خسارت دیده و حادثه خیز برای جلوگیری از رویداد های مشابه انجام شد و واحد عمران شهرداری اقدام به برنامه ریزی و برآورد هزینه و ... پرداخت و کار بازسازی و پروژه های عمرانی آغاز و همچنان ادامه دارد.
یکی از آخرین پروژه ها احداث دیوار حفاظتی در بلوار مگسک فشم است که به بهره برداری رسیده است.
مشخصات فنی پروژه عبارت است از:
طول دیوار30 متر
ارتفاع آن 5 متر