۱۳۹۸/۰۹/۱۷
گرامیداشت یاد و خاطره 39 شهید گرانقدر شهر میگون
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، محفلی برای تبیین راه و سیره شهدا

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ گرامیداشت یاد و خاطره 39 شهید گرانقدر میگون به همت باشگاه ورزش پهلوانی و زورخانه ای و با همکاری شهرداری و شورای اسلامی این شهر با حضور خانواده معزز شهدا و ایثارگران، امام جمعه رودبار قصران، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین و شهروندان همزمان با شب ولادت امام حسن عسگری(ع) در زورخانه شهدای میگون برگزار شد.
  این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و در ادامه مطالبی درباره بزرگداشت مقام شهدا  بیان شد، مداح اهل بیت در مدح امام حسن عسگری(ع) مولودی خوانی کرد و بعد از آن ورزشکاران رشته باستانی با نمایش حرکات بسیار زیبا، با ایجاد فضایی معنوی، شور و هیجان خاصی را ایجاد کردند.

حجت‌الاسلام حسنی امام جمعه رودبار قصران  نیز در این مراسم با بیان اینکه گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، محفلی برای تبیین راه و سیره شهدا است، ضمن پاسداشت شهدای والامقام و لزوم انتقال مفاهیم انقلاب و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده با برگزاری این گونه مراسم و تقدیر از خانواده معزز آنان به ایراد سخن پرداخت.