چهارشنبه, 2 بهمن 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۰
احداث پنجمین پل عابر پیاده در شهر اوشان، فشم، میگون
تردد ایمن شهروندان و رانندگان با استفاده از پل های عابر پیاده

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ ساخت پل عابر پیاده هوایی از سوی شهرداری ها برای ایجاد امنیت خاطر در افراد پیاده و رانندگان صورت می گیرد و در همین راستا عمليات نصب پل عابر پياده در سطح شهر توسط شهرداري و زیر نظر معاونت فنی و عمرانی با هدف تردد آسان و مطمئن شهروندان و دانش آموزان در معابر اصلی و پر تردد از لحاظ وجود اماکن عمومی و ادارات در دستور کار قرار گرفت و  پس از احداث چهار پل در ناحیه های شهری اوشان و فشم، پنجمین پل عابر پیاده در ناحیه شهری میگون در دست احداث می باشد.
با بررسی ها انجام شده قرار بر این شد که  به علت تردد زیاد دانش آموزان و قرار گرفتن مدرسه در مسیر جاده اصلی و خطر آفرین بودن رفت و آمد ها،  پل از رو به روی مدرسه به ایستگاه میگون احداث شود.
در فاز اول این پروژه پی کنی به طول 2متر و ارتفاع ½ و آرماتور بندی و قرار دادن صفحه ستون و تهیه بتن با عیار 400 برای پایه های پل انجام شد که قرار است بعد از ایجاد پایه ها، عرشه آن نیز نصب گردد.

5.5.5.0
    V5.5.5.0