پنج‌شنبه, 16 مرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۱
برگزاری جلسه كمیته نامگذاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون
نامگذاری کوچه و معابر فاقد نام با اولویت اسامی شهدای گرانقدر شهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و  شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ پنجمین جلسه کمیته نامگذاری شهرداری و شورای اسلامی شهر با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مسئول کمیته نامگذاری، مسئولین واحدهای حراست و بازرسی، معاونت های فرهنگی اجتماعی و امور شهری، شهرسازی و روابط عمومی در دفتر شهردار برگزار شد.
در این جلسه حاضرین ضمن ارائه گزارش و پیگیری مصوبات جلسه قبل، پیرامون تهیه لیست کوچه و معابر فاقد نام که داخل یا خارج محدوده شهر (طرح هادی) است با نظارت شهرسازی و اولویت نامگذاری با اسامی شهدای گرانقدر شهر به بحث و گفتگو پرداختند. همچنین به جمع آوری تابلوهای کوچه و معابر شهر که به صورت شخصی و با آرم های مختلف و متناسب نبودن با شکل واحد که بدون مجوز نصب گردیده است، تاکید شد و ارائه گزارش و مصوبه نهایی آن در جلسه آینده مطرح می گردد.