۱۳۹۸/۰۹/۲۱
اجرای نمایش زال و سیمرغ توسط هنرجویان فرهنگسرای فشم
اجرای نمایش های اساطیری با هدف شناخت بیشتر کودکان و نوجوانان از ادبیات کشور

شاهنامه فردوسي يكي از نفيس‌ترين آثار زبان فارسي است كه توسط شاعر تواناي كشورمان حكيم ابوالقاسم فردوسي سروده شده است. اين كتاب شامل افسانه‌ها و اساطيري است كه هر يك قرن‌هاي متمادي سينه به سينه نقل شده و به نسل كنوني رسيده است. در كتاب‌هاي درسي نيز داستان‌هاي اين كتاب در رده هاي آموزشي متفاوت تدريس شده است.
  به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ نمايش «زال و سيمرغ» از داستان‌هاي كتاب حكيم فردوسي و «رزانه (دختر گندم)» به همت معاونت فرهنگی اجتماعی و فرهنگسرای فشم توسط هنر جویان این فرهنگسرا با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و دانش آموزان در سالن اردوگاه شهید نامجوی اوشان اجراشد.
هدف اين نمايش آشنايي هر چه بيشتر دانش‌آموزان با قهرمانان اساطير و افسانه‌هاي ايراني عنوان شده تا آنان با شناخت بهتر قهرمانان افسانه‌هاي كهن ايراني، شناخت و درك بهتري از ادبيات كشور خود داشته باشند.