۱۳۹۹/۰۶/۲۵
بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی شهر اوشان، فشم، میگون در جلسه كمیسیون فرهنگی
تهدیدات و فرصت های فضای مجازی از جمله مهمترین محور های جلسه

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ دومین نشست کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهرداری و شورای اسلامی شهر با حضور مسئولین برگزار شد و حاضرین به بررسی موضوعاتی از قبیل تشکیل کمیته فرهنگی، آموزش کودکان، سواد رسانه ای و مسائل اجتماعی پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین حسنی امام جمعه رودبارقصران با بیان اینکه دشمن برای آسیب رساندن به فرهنگ ما به روش های نوینی ازجمله تهاجم و جنگ نرم در فضای مجازی روی آورده است، حضور کارشناسان و صاحب نظران در این عرصه جهت جلوگیری از خسارات فرهنگی را مهم و ارزشمند دانست و گفت: امروز در پایتخت رژیم صهیونیستی و عربستان پایگاهایی با این منظور تشکیل شده است و پرداختن به موضوع پیشگیری از آسیب های فضای مجازی امری اساسی است و باید در این مورد بسیار بیشتر تلاش شود.
وی افزود: برای گسترش و انتشار بهتر مسائل دینی و فرهنگی بایستی از ظرفیت فضای مجازی با استفاده از روش های جذاب مخاطب پسند در قالب مطالبی کوتاه استفاده کرد.
صفت اله عباسی رییس شورای اسلامی شهر نیز در ادامه در خصوص ظرفیت های فضای مجازی گفت: با توجه به اهمیت حضور افراد انقلابی در فضای مجازی و جلوگیری از تهاجم دشمن باید آموزش های لازم را از سنین پایه شروع کرده و قدرت تشخیص و سواد رسانه ای فرزندانمان را از آن طریق بالا ببریم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بخش رودبارقصران و لواسان، اعضای شورای اسلامی شهر و معاون شهردار اوشان، فشم، میگون  نیز هر یک به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود درباره ی مسائل فرهنگی و اجتماعی پرداختند.
همچنین مسئولین فرهنگسرا های سه شهر ضمن بیان دیدگاه ها، عملکرد خود در دوران بروز ویروس منحوس کرونا بیان کردند.