پنج‌شنبه, 3 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
دیدار فرماندار، شهرداران و بخشداران دو منطقه رودبارقصران و لواسان با استاندار
فرماندار شمیرانات، بخشداران و شهرداران منطقه در  دیدار با استاندار تهران به طرح اهم مسائل و مشکلات شهرستان در حوزه‌های راه و بهداشت و درمان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون;سید مهدی ساداتی به همراه بخشداران و شهرداران منطقه و همچنین مدیرعامل مجموعه توچال، ظهر دوشنبه با انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در دفتر وی دیدار و گفت وگو کردند. فرماندار شمیرانات تاکید کرد: با توجه به اینکه این شهرستان قطب گردشگری پایتخت و استان بوده و حتی میزبان گردشگران خارجی است و وضعیت مسیرهای دسترسی از مهم ترین زیرساخت های لازم برای جذب مسافر و رونق صنعت گردشگری است، بهسازی و افزایش ایمنی و کیفیت راه ها از اولویت های پروژه های عمرانی ما به شمار می آید.

وی افزود: تحقق اهداف این حوزه در شهرستانی با شرایط شمیرانات که کوهستانی بوده و در معرض ریزش سنگ، رانش زمین و ... قرار دارد، نیازمند اعتبار استانی و ملی است و حمایت ویژه ای میطلبد تا نتیجه مطلوب حاصل شود. این مقام مسئول با اشاره به حوزه بهداشت و درمان نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمارستان های مسیح دانشوری، شهدای تجریش و طالقانی که از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا به عنوان مراکز درمانی پیشرو در بستری و درمان بیماران کرونایی بودند، در حوزه شهری شمیران قرار دارند، علاوه بر تلاش مضاعف پرسنل و کادر درمان، نیازمند توجه بیشتر و تقویت امکانات و تجهیزات این حوزه هستیم. فرماندار شمیرانات خاطرنشان کرد: البته خیران نیک اندیش سلامت، به عنوان بازوان پرتوان دولت همواره در مسیر جبران کاستی ها یار و یاور ما بوده و هستند، و تلاش ما بهرمندی مطلوب از ظرفیت این بزرگواران در ارتقا شاخص های بهداشتی و درمانی است.

رضا ریاحی شهردار اوشان فشم میگون نیز در این جلسه ضمن ارائه پیشنهاداتی در جهت مسائل مطروحه،از ظرفیت گردشگری شمیرانات و بخش رودبارقصران به عنوان استعدادی که در صورت برنامه ریزی می تواند شکوفا تر شود یاد کرد. مشکلات و مسائل پیرامون حوزه بهداشت و درمان، ترافیک و... از جمله دیگر موضوعاتی بود که شهردار در دیدار با محسنی بندپی استاندار تهران مطرح کرد.