۱۳۹۹/۰۷/۰۲
دیدار از خانواده معزز شهدای اوشان، فشم، میگون در هفته دفاع مقدس
رضا ریاحی: مهمترین سرمایه این نظام همین خانواده های با بصیرت شهدا و ایثارگران هستند

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ در دومین روز از هفته دفاع مقدس شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس ستاد نماز جمعه رودبارقصران به همراه تنی چند از مسئولین با حضور در منزل شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و تجلیل از مقام شهدا با خانواده شهیدان سید مهدی میرمحمد حسینی، ناصر مرادی و علی نجف اوشانی دیدار و از صبر و مجاهدت آنان تجلیل کردند.
رضا ریاحی شهردار این شهر ضمن اشاره به دستاورد های ارزشمند انقلاب اسلامی و تجلیل از صبر و ایثار خانواده معزز شهدا گفت: مهمترین سرمایه این نظام همین خانواده های با بصیرت شهدا و ایثارگران هستند و برای حفظ و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و شهادت به نسل آینده باید این فرهنگ با جدیت در برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی کشور مدنظر قرار گیرد.