۱۳۹۹/۰۷/۲۶
به دستور مدیریت شهری صورت پذیرفت:
رودخانه های شهر جانی دوباره گرفتند
به همت شهرداری اوشان فشم میگون رودخانه های سه شهر که مورد بی مهری برخی گردشگران قرار گرفته بود، پاکسازی شد و زباله های رها شده در بستر رودخانه توسط کارکنان خدوم شهرداری جمع آوری گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ صبح امروز ریاحی شهردار و  صفت اله عباسی رئیس شورای اسلامی شهر در بازدید از شهر، روند اجرای طرح جهادی پاکسازی بستر رودخانه های شهر را بررسی و دستورات مقتضی صادر کردند.

مهندس رضا ریاحی که از نزدیک اجرای این طرح حیاتی را زیر نظر داشت بیان کرد: برخی ها با بی مهری نسبت به محیط زیست باعث آلوده شدن رودخانه و بستر آن شده بودند که به همت پرسنل خدوم و خستگی ناپذیر شهرداری در سدد رفع آن برآمدیم.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه با اجرای این طرح انتظار داریم شهروندان و گردشگران معزز نیز به پاسداری از محیط زیست و طبیعت منطقه توجه داشته باشند گفت: این طرح جهادی تا پاکسازی کامل رودخانه ها و معابر و ... ادامه دار خواهد بود.

وی در بخش دیگر سخنانش اظهار داشت: در بازدید امروز، به برخی معادن سطح منطقه که بعضاً حریم پیاده رو را نقض کرده بودند تذکر داده شد و دستورات لازم صادر گردید.

بنابراین گزارش، طرح جهادی در قالب چندین طرح مختلف ازجمله شناسایی و تامین برق نقاط تاریک شهر، احداث جداول نهر و...  در سطح شهر از شهریور ماه سال جاری به منظور ایمن سازی، زیبا سازی و آسایش شهروندان به اجرا درآمده است. در این بازدید میدانی، تنی چند از شهروندان در گفت و گو با شهردار محترم از اجرای  طرح جهادی ابراز خرسندی کرده و از مدیریت شهری تقدیر نمودند.