۱۳۹۹/۰۷/۲۷
پیام تبریك شهردار اوشان فشم میگون بمناسبت حلول ماه ربیع الاول
مهندس رضا ریاحی شهردار اوشان، فشم، میگون طی صدور پیامی، حلول ماه ربیع الاول، هفته وحدت و میلاد مسعود نبی مکرم اسلام را به عموم مسلمین جهان ، به ویژه مردم شریف اوشان، فشم، میگون تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر اعظم (ص) فرمودند: هر کس مژده ماه ربیع الاول را بدهد، من بشارت بهشت را به او می دهم.

آغاز ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل البیت(ع) را که در آن شاهد وقایع فرخنده و مهمی همچون هجرت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم از مکه به مدینه، ولادت آخرین پیام آور نور و رحمت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق علیه السلام ، آغاز امامت  و  ولایت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را به ساحت حضرت ولی عصر(عج) ، عموم مسلمانان جهان و به خصوص مردم شریف رودبارقصران تبریک و تهنیت میگوییم.

امید است توفیق آن را داشته باشیم از الطاف بیکران این ایام مبارک که سراسر شادی، سرور، امید و ایمان است به نحو شایسته ای بهره مند شده و بتوانیم در امرخطیر خدمت رسانی به مردم شریف و معزز اوشان،فشم،میگون توفیق داشته باشیم.

رضا ریاحی

شهردار اوشان،فشم،میگون