۱۳۹۹/۰۸/۲۷
تجهیز ایستگاهای پشتیبانی برف روبی در سطح شهر
با دستور مدیریت شهری ایستگاه های پشتیبانی برای روز های برفی اوشان فشم میگون تجهیز شدند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوشان ، فشم، میگون ؛در فصل پاییز و لزوم آمادگی عوامل شهرداری اوشان ، فشم ، میگون در هنگام ریزش نزولات الهی وحوادث احتمالی در سطح معابر ، میادین و خیابان ها در نواحی شهری ایستگاههای ستاد برف روبی برپا و مجهز به امکانات مورد نیاز درخصوص امداد رسانی و برف روبی شدند.

رضا ریاحی شهردار اوشان،فشم،میگون گفت: مهمترین اقدام ستاد برف روبی تا قبل از فرا رسیدن فصل سرما ذخیره سازی نمک آسیاب شده ، راه اندازی و تجهیز ایستگاه های برف روبی در نواحی شهری ، تجهیز و راه اندازی ماشین آلات برف روبی ، تهیه کیسه های شن و مخازن نمک وهمچنین تهیه و تنظیم کشیک این ستاد می باشد.

وی بیان داشت: نقاط حساس قبل از شروع بارش شناسایی شدند و با استقرار کلیه تجهیزات و ماشین آلات برف روبی هیچ مشکلی در معابر اصلی و فرعی سطح شهر و نواحی منفصل شهری وجود نخواهد داشت و عملیات برف‌روبی با به کارگیری کلیه تجهیزات و ماشین‌آلات برف‌روبی انجام خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان بیان داشت: مشارکت شهروندان مبنی بر رعایت پاکیزگی نهرها و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ‌در هنگام بارش نزولات آسمانی، مشکل آبگرفتگی و لغزندگی را به حداقل می‌رساند و شهروندان می‌توانند به راحتی در معابر شهری تردد کنند.

شهروندان می توانند در صورت بروز هر گونه مشکل با شماره تلفن 02126520693 خدمات شهری شهرداری اوشان ، فشم ، میگون ویا با شماره 137 تماس حاصل نمایند تا نیروهای خدماتی در کمترین فرصت در محل مورد نظر حضور یابند.