۱۳۹۹/۰۸/۲۸
برگزاری مانور ستاد برف روبی شهرداری اوشان، فشم، میگون
مانور برف روبی شهرداری با آمادگی نیروهای عملیاتی و تجهیزات و ماشین آلات برف‌روبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ مانور بزرگ ستاد برف روبی شهرداری با هدف آمادگی نیروهای عملیاتی و تجهیزات و ماشین آلات برف‌روبی با حضور شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر و به همت عوامل خدمات شهری، آتشنشانی و حمایت راهور رودبارقصران برگزار شد.

رضا ریاحی شهردار اوشان، فشم، میگون در حاشیه این مانور گفت: در حال حاضر جانمایی و آماده سازی 3 سایت اصلی برفروبی در نواحی شهری و همچنین 15  دستگاه ماشین آلات شامل کامیون‌های نمک پاش مکانیزه، کامیون‌های تیغه دار، کمپرسی ده چرخ، کامیونت، نیسان وانت، لودر، باب کت نیز آماده خدمات رسانی در روزهای برفی هستند.

وی بیان داشت: همچنین 36 عدد مخزن شن و نمک مخصوص در معابر اصلی و فرعی جانمایی و در آن ها کیسه شن مخصوص جهت دسترسی شهروندان قرار داده شده است تا در مواقع ضروری و رسیدن نیروهای برف روب اقدام به بازگشایی معبر نمایند و همچنین برنامه ریزی های لازم جهت تهیه حدود 2500 تن شن و نمک مخصوص انجام شده است.