۱۳۹۹/۱۰/۱۵
نشست مدیریت شهری با هیئت جوانان و نمایندگان ورزشی
بازگشایی مجدد اماکن ورزشی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ صبح امروز دوشنبه 15 دی ، جلسه ای با حضور شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر، با محوریت بررسی معضلات اجتماعی و ورزشی مردم منطقه در سالن ورزشی شهدای میگون برگزار شد و هر یک از حاضرین به بیان دیدگاه و نظرات خود در راستای ارتقا سطح ورزش منطقه پرداختند.

بازگشایی سالن های ورزشی و برگزاری مسابقات مناسبتی با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی و تبیین راهکار هایی در این خصوص از مهم ترین موضوعاتی بود که ریاحی به آن اشاره کرد و گفت: نباید اجازه داد ویروس کرونا باعث شود جوانان ورزش و فعالیت هایشان را به دست فراموشی بسپارند.

ریاحی گفت: برنامه هایی در جهت رشد و بهبود ورزش منطقه باید تبیین شود. رودبارقصران دراستان تهران مهد ورزش های قهرمانی است و از استعداد های بی نظیر و جوانانی توانمند برخوردار است.

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون نیز در این نشست با دعوت از مردم شریف  و ولایتمدار منطقه، خواستار تعامل بیشتر جوانان با نهاد شورا و شهرداری در جهت تبین راهکار ها شد.

عباسی فشمی بیان کرد: ویروس کرونا باعث شد اماکن ورزشی و علمی شهر بسته شود. اما نا امیدی راه حل مشکل نیست قطعاً کلید حل مشکل برنامه ریزی اصولی میباشد و امروز به قصد تصمیم سازی و مرتفع کردن این مشکل با نمایندگان هیئات ورزشی و جوانان و نخبگان ورزشی شهر نشست برگزار کردیم.