۱۳۹۹/۱۰/۱۷
افزایش سرانه جنگل كاری شهر اوشان فشم میگون
تکمیل طرح های جنگل کاری شهر با مشارکت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان
ظهر چهارشنبه 16 دی، نشست هم اندیشی مسئولان استانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان با محوریت افزایش سرانه جنگل کاری، بهره وری از اکو توریسم منطقه و بررسی معضلات مدرسه یخ نوردی میگون برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم، میگون؛ در این نشست، عزیزی معاون فنی مدیرکل منابع طبیعی استان تهران با اشاره به اهمیت گسترش جنگل کاری و حفظ منابع طبیعی استان گفت: در قالب طرحی مشارکتی ضمن تکمبل طرح های باقیمانده نقاط مختلف شهر همچون دراز چال ، سپیدکمرچال و... طرح های جدید در راستای جنگل کاری بزودی در دستور کار قرار میگیرد.

عزیزی گفت:اولویت ما در جنگل کاری بهره گرفتن از درختان و گیاهان بومی منطقه است که  با خطر نابودی نیز روبرو هستند. گونه هایی همچون سماق و زرشک از گیاهان بومی منطقه بشمار می روند و سازگاری بهتری دارند.

وی در بخش دیگر سخنانش به بحث دام های غیرمجاز و برخورد با قانون شکنان خبر داد و گفت: برای شناسایی قانون شکنان در مبحث چرای بی رویه و ساخت و ساز ها بزودی با استفاده از روش های نوینی همچون دیدبانی با پهباد و ظرفیت تشکل های مردمی گام های مهمی در جهت پیشگیری و برخورد برمیداریم.

وی بار دیگر با تاکید بر اهمیت جنگل کاری آن را گام مهمی در جلوگیری از تصرف منابع طبیعی و ساخت و سازهای غیرمجاز دانست.

در حاشیه این نشست رضا ریاحی شهردار اوشان،فشم، میگون نیز در سخنانی از آمادگی و مشارکت اداره منابع طبیعی در راستای گسترش سرانه سبز ابراز خشنودی کرد و گفت: شهر ما در دهه 80 بالاترین سرانه جنگل کاری در استان تهران را دارا بود و تلاش می کنیم در این دوره زمانی حساس که آلودگی هوا زیان های زیادی را در شهر تهران و نزدیکی رودبارقصران بوجود آورده در صیانت از منایع طبیعی بخش بیشتر بکوشیم.

وی گفت: موضوع بازگشایی و واگذاری مدرسه یخنوردی میگون به اداره ورزش و جوانان یا شهرداری نیز مطرح شد و مسئولان منابع طبیعی از آمادگی  خود در جهت رفع معضلات خبردادند.

بنابراین گزارش، در این نشست رئیس اداره جنگل کاری  اداره کل منابع طبیعی استان تهران، رئیس اداره منابع طبیعی شمیرانات و اعضای شورای اسلامی شهر نیز حضور داشتند.