۱۳۹۹/۱۲/۳۰
پیام تبریك رییس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون بمناسبت عید نوروز
🔹 دکتر صفت اله عباسی رییس شورای اسلامی شهر در پیامی فرا رسیدن نوروز و سال نو ۱۴۰۰ را تبریک گفت.

🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«یا مقلب القلوب و الأبصار، یا مدبر الليل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال»
نوروز؛ نشانه قدرت لایزال الهی، مجال تحول و تجدید در عالم طبیعت و فرصتی برای انقلاب درون و اصلاح امور است. لذا در این بهترین ساعات و نیکوترین ایام از آفریننده جانها و روانها خواستاریم که تحول به "احسن الحال" را در سراسر حیات فردی و اجتماعی و جمیع ابعاد معنوی و مادی زندگی ما جاری سازد.
 در سال ۹۹ با همت و تلاش تک‌تک اعضای مجموعه شورا و شهرداری برنامه ها و مطالبات مردمی فراوانی در زمینه‌های مختلف پیگیری گردید که
امید است در سال جدید که از سوی رهبر فرزانه انقلاب به عنوان سال "تولید، پشتیبانی ها،مانع زدایی ها" مزین گردیده در سایه مجاهدت و تلاش بیش از پیش همکاران؛ قله‌های توسعه شهری ، ایجاد زیرساخت های رفاهی و خدمت‌رسانی به مردم  یکی پس از دیگری فتح شوند و برگ‌های زرین دیگری به صفحات تاریخ اوشان فشم میگون، افزوده شود.
در سال ۹۹ بعلت شیوع گسترده ویروس کرونا تعداد زیادی از هموطنان به ویژه عزیزانی از مجموعه کادرپزشکی را از دست دادیم که یاد وخاطره آنان را گرامی می‌داریم و برای شادی روحشان دعا میکنیم.امید است با رعایت موارد و توصیه های بهداشتی این بیماری عالم گیر را شکست دهیم تا پس از شکست این بیماری و بازگشت آرامش وسلامتی به جامعه، فعالیت ها به روال عادی خود در عرصه مختلف برگردد.

اینجانب آغاز سال ۱۴۰۰ و بهار طبیعت را که با ایام و مناسبت‌های ماه مبارک نیمه شعبان و ولادت حضرت قائم(عج) نیز مقارن گشته تبریک عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت همراه با سلامتی، شادکامی و موفقیت برای کلیه همکاران، مردم شریف و عزیز  بخش رودبارقصران بویژه اوشان فشم میگون از درگاه خداوند متعال آرزومندم، و عزت روز افزون اسلام، اتحاد و همدلی مسلمین در سراسر جهان و سربلندی و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی و سلامتی رهبر فرزانه انقلاب را مسألت می‌نمایم.

صفت اله عباسی فشمی
رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون